×

Besked

Du er ikke logget ind

Anmeld arbejdsplads - Bedøm journalistik

Som uddannet journalist har du mulighed for at varetage en lang række job inden for kommunikation, formidling og skrivearbejde. Måske er du fastansat på en avis eller et magasin, eller også lejer du din tid og din ekspertise ud på freelance-basis til virksomheder, der har brug for en skarp pen. Journalistiske opgaver varierer meget i karakter og omfang, og skribenter arbejder ofte ud fra en deadline. Det kan både skabe stressede situationer og konstruktive samarbejdsprocesser. Fortæl om dine oplevelser som journalist i en bedømmelse af en arbejdsplads, hvor du har en journalistisk funktion.

Du behøver ikke at være fastansat for at lave en anmeldelse af en arbejdsplads. Freelancere er meget oplagte bedømmere, fordi de ofte oplever en arbejdsplads fra et anderledes perspektiv end deres fastansatte kolleger. Det kan komme andre freelancere til gavn. Og det kan være interessant for arbejdspladsen at få en vurdering fra en ekstern konsulent, som har erfaring med at skulle samarbejde med virksomheden om enkeltopgaver over en kortere periode. Nogle af de spørgsmål, du bliver bedst om at tage stilling til i din bedømmelse, retter sig naturligvis mest mod den fastansatte medarbejder, som opholder sig fuld tid på arbejdspladsen. Men det gælder for alle spørgsmål, at du har mulighed for at springe dem over, hvis de ikke synes relevante for det forhold, som du har til den pågældende arbejdsplads.

I dit arbejde som journalist har du måske været udsat for urealistiske deadlines, umulige chefer eller opgaver, som ikke udfordrer dig fagligt og personligt. De kan også være, at din arbejdsplads fortjener positiv opmærksomhed på et eller flere områder. Uanset hvad, så giver vi dig her god mulighed for at anmelde din arbejdsplads grundigt via en række spørgsmål.

Det er altså en fyldestgørende bedømmelse, som giver et godt billede af, hvad det er for en virksomhed. Du kan efterfølgende give uddybende kommentarer, hvis du har behov for det.

Lad andre journalister kende din mening og få glæde af andres erfaringer.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ratework.dk/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 464

Log ind og opret anmeldelsen nu

Du skal være logget ind for at kunne lave en anmeldelse af en arbejdsplads.

Du er selvfølgelig 100% anonym.