Anmeldelser: BabyBix.dk

4.8
BabyBix.dk Samlet karakter: 9.6 af 10
1 adresse(r) anmeldt
1 anmeldelse(r) i alt
Se bedst og dårligst bedømte spørgsmål
Bedømmelsernes højeste karakter (21 spørgsmål har fået den karakter):
til at få dig til at føle dig som en del af virksomhedens vision og mission - virksomhedens idegrundlag og målsætninger?
>
Ledelsens evne
Ledelse
Bedømmelsernes laveste karakter (5 spørgsmål har fået den karakter):
til at give konstruktiv kritik?
>
Ledelsens evne
Ledelse
Se gennemsnit for hvert spørgsmål

Arbejdspladsens anmeldelser (1)

2 anmeldelse(r)
26-10-2014
ref: 47
(9.6 af 10)
+ Jeg har arbejdet hos BabyBix.dk i et par måneder og det er en rigtig god arbejdsplads. Jeg er det man vel kalder lagermedarbejder. Det er jo en internetshop, så der er ikke så mange ansatte, så på den måde kan vi have et hyggelig og afslappet stemning, hvor vi kender hinanden alle sammen. Jeg har ikke selv børn endnu, men jeg synes produkterne er så søde, og jeg har flere veninder, som har købt produkter fra BabyBix.dk, som de ikke har kunnet finde andre steder. De har nogle rigtig lækre sutter til babyer. Bl.a. MAM sutter og NUK Disney sutter. Det er nok det bedste ved arbejdspladen – at produkterne er spændende og adskiller sig fra det, man oftest finder i andre butikker. Jeg ved, at virksomheden går meget op i at finde kvalitetsprodukter, som så kommer til mit bord til tjek og sortering. Hvis jeg har en god ide til et nyt produkt eller har bekendte, der har kommentarer til produkter, så bliver jeg altid hørt.
- Jeg er egentlig butiksuddannet, og derfor vil jeg gerne møde kunderne, som køber de produkter, som jeg har med at gøre. Det er selvfølgelig ikke så let, når man arbejder i en internetbutik, og det er det eneste negative jeg kan sige. Arbejdet kan blive lidt ensformigt i perioder. Jeg håber på, at BabyBix.dk en dag åbner en rigtig butik, så jeg kan bruge noget mere af servicedelen fra min butiksuddannelse.

Arbejdspladsens adresser (1)

Dronningensgade 101 st.
5000, Odense C
1 anmeldelse(r)
(9.6 af 10)